Workshop: Ny som konsulent

 

En skreddersydd workshop for byråer som vil hjelpe sine konsulenter med å bli tryggere i rollen. 

Ta kontakt

Passer for:

Byråer som jobber med kommunikasjon, design, innovasjon og endring.

Passer til: 

Onboarding av konsulenter som har jobbet i 0-12 måneder. Reboarding av ansatte som kommer tilbake fra permisjon.

Varighet:

Rundt 4 timer, avhengig av antall deltakere. Muligheter for oppfølging over tid.

Som arbeidsgiver har du ingen garanti for at det "beste hodet" vil trives i rollen som konsulent. Selv om konsulenter er dyktige på sine fagområder, kan det være krevende å gå inn i den sammensatte tilværelsen som konsulent.

Denne workshopen setter fokuset på de menneskelige sidene av det å være ny i en rolle det er knyttet mange forventninger til. Vi jobber med: 

  • Myter og forventninger: Hvilke forventninger er knyttet til rollen som konsulent, fra kunder, arbeidsgiver og deg selv? 

  • Trygghet i rollen: Hvilke fallgruver bør du være oppmerksom på som fersk konsulent, og hvordan kan du gå fram for å unngå disse? 

  • Konsulentskills: Hvilke egenskaper og ferdigheter er det lurt å jobbe spesielt med, og hvorfor er relasjonskompetanse så viktig i rollen som konsulent?

Underveis får deltakerne innblikk i relevante teorier knyttet til menneskelig atferd, og hvordan dette kan prege oss som ferske konsulenter.

Dette er en workshop der vi jobber for å få en trygg atmosfære, og skape rom for spørsmål, erfaringsdeling og refleksjoner underveis. 

Dere sitter igjen med 

  • Kunnskap om hvilke mekanismer som påvirker oss som ferske konsulenter.
  • Innsikt i hva som skal til for å lykkes i en sammensatt og spennende rolle. 
  • Erkjennelse av at du ikke trenger å være et "supermenneske" for å være en god konsulent. 
Ja, dette vil jeg høre mer om!

– Målfrid er etter hvert fast inventar på våre nyansattsamlinger. Selskapet vårt vokser, og vi har måttet bli mer ettertenksom i måten vi onboarder de som er nye hos oss. Der spiller Målfrid en viktig rolle. Hun har en stor verktøykasse, og foreslår gode opplegg. Hun skaper trygghet og ro, og har en solid blanding av bransjeerfaring og faglig ballast. Til sammen blir det et samarbeid som passer oss veldig godt.

Mari Myren, teamleder i Netlife Bergen

Om meg

Workshopen holdes av meg - Målfrid Jordet Ågotnes. Jeg har bakgrunn som konsulent og leder i design- og teknologibyråer, og har selv kjent både hvor givende og utfordrende rollen som konsulent kan være. 

Jeg er utdannet innen relasjonsbasert ledelse i organisasjoner, prestasjonsledelse, psykoterapi og er sertifisert Agile Team Coach.

Vi støtter byråer som vil det beste for sine konsulenter

 

Slik kan vi bidra