Samtaleterapi: Utforsk situasjonen du står i 

Bevisstgjørende samtaler med deg som ønsker endring og vekst, eller se flere muligheter i en utfordrende situasjon. 


Videosamtale

Digital samtale, uansett hvor i verden du bor.
Online booking.

Fysiske samtaler 

På kontoret i Søren Lemmicks gate 7,
sentralt i Drammen. Online booking. 

Walk & talk 

Vi snakker mens vi går en tur.
Ta kontakt for å gjøre avtale.


Luft tankene dine med en ekstern samtalepartner som møter deg der du er, akkurat som du er, og støtter deg i din prosess. Jeg er godkjent student gestaltterapeut NGF fra Norges Gestaltinstitutt Høyskole og tilbyr samtaler rundt temaer som

  • ønske om endring og vekst i eget liv 
  • utfordringer i kommunikasjon/relasjon med andre, på skole, jobb eller privat
  • følelse av overveldelse og behov for å sortere tanker  
  • ønske om å utforske dine behov, slik livet er nå
  • vanskelige valg, for eksempel rundt utdanning og karriere
  • motivasjon, mestring, selvfølelse, selvbilde
  • endringer i arbeidsoppgaver og organisasjon
  • nye roller og ansvarsområder som leder eller medarbeider
  • prioritering, balanse jobb-fritid

Tilbudet omfatter ikke alvorlige psykiske lidelser eller utredning. 

Priser og betingelser

En 50 minutter fysisk eller digital samtale koster 690 kroner for privatpersoner.  Fra 15. juni 2022 øker prisen for 50 minutter samtale til 890 kroner. 

Arbeidsform og faglig tilnærming

I løpet av livet - og arbeidslivet - går man gjennom en rekke prosesser: Velge utdanning, få jobb, familie, flytte og få nye roller. Du utvikler deg, forandrer deg og ønsker kanskje å oppleve større mening eller bruke flere sider av deg selv. Du havner i situasjoner og relasjoner som utfordrer deg, setter seg i kroppen og tvinger deg til å tenke nytt. Det skjer ting i privatlivet som påvirker deg på jobb - og vice versa.

I trygge omgivelser kan du utforske tanker, følelser og reaksjoner rundt situasjonen du står i. Gjennom å gå dypere inn i nåsituasjonen kan du få aha-opplevelser og ny innsikt som kan sette deg i stand til å se flere muligheter. Bare du kan finne ut hva som er viktig og riktig for deg - sammen kan vi gjøre oppdagelser som hjelper deg i din prosess.

I tillegg til samtaler kan vi jobbe ved hjelp av teknikker som tegning eller rollespill, hvis dette er noe du ønsker å prøve ut. Teknikkene er hentet fra faget gestaltterapi, et fagområde som blir brukt innen både egenutvikling, individual-, par- og gruppeterapi, organisasjons-og lederutvikling.

Er du nysgjerrig eller usikker på om dette er noe for deg? Send gjerne en e-post til hei@prosessarbeid.no, så kan vi ta en uforpliktende prat på telefon. Husk å ikke skrive sensitiv informasjon.

Prøv en digital eller fysisk samtale

Gjennom gode metoder hjalp Målfrid meg til å se mine egne reaksjoner og handlinger i vanskelige situasjoner tydeligere, både i arbeidslivet og privat.  Målfrid er en god lytter og gir en umiddelbar trygghet i det å utforske og dele.

Kvinne, 30 år