Om bedriften


Prosessarbeid AS er et smidig lite firma som kjapt kan snu seg rundt og tilpasse seg ditt behov – enten det er et par timer sparring, en enkeltworkshop eller en lengre prosess. Ved behov kobler vi på dyktige samarbeidspartnere. 


Målfrid Jordet Ågotnes

Etter å ha jobbet lenge med design, digitalisering og innovasjon stod én ting klart for meg: Skal du få til endring må du jobbe grundig og godt med menneskene som er involvert. Derfor valgte jeg å styrke relasjonskompetanse min, både på gruppe- og individnivå. I dag har jeg en bred faglig plattform der jeg kombinerer kompetansen innen design thinking og innovasjonsmetodikk med relasjonskompetanse og gestalttenking.

I 2021 startet jeg Prosessarbeid AS. Der støtter jeg bedrifter i ulike typer endrings- og utviklingsprosesser gjennom prosessledelse, teamutvikling, kurs og rådgiving. Jeg har også en privat praksis som samtaleterapeut.

Tidligere har jeg jobbet med organisasjonsutvikling, kommunikasjon, kompetanseutvikling, rekruttering og digital tjenesteutvikling. I tillegg til en mastergrad i samfunnsvitenskap er jeg utdannet innen relasjonsbasert ledelse i organisasjoner, kommunikasjon og er godkjent gestaltterapeut NGF under utdanning fra Norges Gestaltinstitutt Høyskole. Jeg er sertifisert i utviklingsverktøyet Kjernekvadranten og ledergruppeprofilen effect

Samarbeidspartnere

Mona Sverrbo Halland 


Mona har mange års praktisk erfaring fra utviklingsprosesser i private og offentlige virksomheter i, kombinert med en sterk faglig plattform. Hun har mastergrad i adferdspsykologi, spesialistutdannelse i organisasjonspsykologi og etterutdanning i relasjonsbasert ledelse i organisasjoner.

I dag jobber Mona som rådgiver og fasilitator innenfor temaene samarbeid og innovasjon. Hun er også en engasjert kursholder med sterk formidlingsevne. Med kompetanse innen organisasjon, psykologi, brukeradferd og digitalisering kan Mona bistå bredt i endringsprosesser.

Tidligere har hun jobbet som konsulent i byråer og internt i store offentlige virksomheter med kommunikasjon, strategi og produktutvikling.

Aase Solli


Aase har lang erfaring fra HR og HR-ledelse og dyp innsikt i hvordan endrings- og utviklingsprosesser påvirker både organisasjoner og enkeltmennesker. Hun er ikke redd for å gå inn i krevende terreng, og  løse opp i konflikter og vanskelige situasjoner og relasjoner i arbeidslivet.


Aase kan HR fra A til Å, og har jobbet med lederutvikling og lederstøtte, rekruttering og talentutvikling, omstilling og avvikling, samt å bygge strukturer og prosesser innen HR. Hun er utdannet innen prosjektstyring, økonomi og administrasjon.


Aase jobber med lederstøtte, mentoring og er utdannet gestaltterapeut fra Norges Gestaltinstitutt Høyskole.